Homepage‎ > ‎App‎ > ‎release‎ > ‎

5.4.0

• Voor de user met leesrechten
    • De tijd in het rapport is nu de tijd van de locatie.
    • De email getoond voor hulp bij inlogproblemen of algemene issues is aangepast naar de service afdeling van de integrator.
    • Indien niet  chrome als browser gebruikt wordt zal er een melding gemaakt worden dat mogelijks niet alles 100% werkt.
    • Wanneer een widget niet zichtbaar is zal deze zijn data ook niet ophalen, dit zal een performantie winst opleveren.
    • Alarmen
      • De alarm kleuren van de graph werden niet gerespecteerd, de graph werd ook rood getoond in de andere niet rode ranges
      • De standaard visualisatie van de meting met alarm is nu 1 dag terug en van elk interval de laatste waarde.
    • Fixes
      • (Fix) De layout van de airquality widget beperkte zich niet tot zijn eigen widget, maar liep eruit.
      • (Fix) De data werd altijd in UTC tijd opgevraagd, maar getoon in de tijd van de browser. Dit zorgt voor een afwijking van 1 à 2 uur wanneer interval gebruikt wordt. Nu wordt de aanvraag in de tijd van de locatie gevraagd en getoond, waardoor de intervallen nu correct bepaald worden.
      • (Fix) Bij het direct benaderen van alarm via de alarmmail werd liep er iets mis met de volledige visualisatie.
  • Voor de user met rechten voor layout wijziging
    • Metingen
      • De kleur instellen via Internet Explorer werd mogelijk gemaakt.
      • De initiële data zichtbaar is aangepast dat deze ook kan gaan tot startdatum van de widget of start van de metingen van de locatie.
    • Fixes
      • (Fix) In het geval dat de structuur van een locatie achterliggend gewijzigd was, kon het voorvallen dat een custom widget niet meer de optie "Configure Widget" toonde.
  • Voor de user met alarmconfiguratie rechten
    • Alarmen
      • Bij het invoeren van waarden zal nu de possible values gevolgd worden.
  • Voor de user met Automation configuratie rechten (Airco)
    • Bij het invoeren van waarden zal nu de possible values gevolgd worden.
  • Voor de user met Location en Device management rechten
    • Locaties, Accounts en locatiegroupen kunnen nu gefilterd worden.
    • Acounts loggen in met een username, dit is nu ook zichtbaar op het loginscherm als in het account overzicht
    • Elke locatie, account moet gekoppeld zijn aan een andere account, deze is de accountowner. Dit om gedetaileerde rapportering mogelijk te maken.
    • De modbusregisterofzet ingave is nu beperkt tot de mogelijke waarden.