Homepage‎ > ‎Sensoren‎ > ‎

Pt100 902150

Jumo 902150/30-214-1001-1-3-80-11-1500/000

Type :                                                    Insteek-weerstandstemperatuursensor met aansluitkabel, beschermbuis rvs
Werktemperatuur :                             -190..+260°C
Meetinzet :                                            1x Pt100 3L
Tolerantieklasse :                                 Klasse B
Diameter :                                             Ø 3,0mm (alleen als 1x Pt100 2L met PTFE-aansluitkabel)
Inbouwlengte :                                     80,00 mm
Kabeleinde :                                         Adereindhulzen
Kabellengte :                                        1500mm
TN aansluitkabel :                                00411086
Kabelommanteling :                            Polytetrafluorethyleen
Beschermbuis uitv. :                            Beschermbuis gesloten
Besch.buis lgt/afg. :                             0,0 mm
Besch.buis mat/afk :                            CrNi
Beschermbuis opp.vl.:                         Blank
Firmalogo :                                             JUMO
Verkooptekst 1 :                                    Beschriftung_Fühler_mit
Verkooptekst 2 :                                    Aufsteigender_Nummerierung

:Temperatuur voeler met Pt100/3draads
:Teflonkabel lengte 1500mm
:Temperatuurgrenzen -190...+260°C
Ċ
Geert Poisquet,
4 sep. 2018 01:31