6.1.0

• Algemeen

• De data retention interval kan aangepast worden naar 10 seconden

• De historische data op de grafiek kan ingezoomd worden tot een weergave van 10 seconden

• De module om reports te maken laat toe om een data-export te maken met een tijdsinterval van 10 seconden

• Het tijdsformaat is aangepast naar UU:MM:SS in de weergave op het dashboard en in de data-export zodat het eenduidig kan geïnterpreteerd worden.

• De communicatie met de devices (na update van de device) loopt via een managed mqtt server i.p.v. onze zelf-hosted mqtt-server.